Další novinka roku 2024: Tenisová raketa Babolat Pure Drive 30th Anniversary

Vydáno 29.04.2024

Další novinka roku 2024: Tenisová raketa Babolat Pure Drive 30th Anniversary

 

Tenisová raketa Babolat Pure Drive slaví své 30. výročí s pompou. Model 30th Anniversary přichází na trh jako vysoce očekávaná novinka roku 2024, přinášející řadu technologických inovací. Tato speciální edice je důkazem dlouholetého vývoje značky Babolat, která patří mezi jedničky v tenisovém vybavení.

Detailní pohled na vlastnosti a zpracování

Model Babolat Pure Drive 30th Anniversary nabízí unikátní kombinaci tradice a nejmodernějších technologií. Raketa je vyrobena z nového, vylepšeného materiálu, který zaručuje lepší odolnost proti opotřebení a zároveň poskytuje hráčům mimořádnou pružnost a rychlost reakce při každém úderu.

Klíčové technologické inovace:

  • SWX Pure Feel technologie byla integrována do rámu, je zaměřena na snížení vibrací a zlepšení celkového pocitu z hry.
  • FSI Power Technology zvyšuje rozteč strun, což umožňuje větší sílu úderů a zlepšuje kontrolu nad míčem.
  • HTR System zesiluje rámovou konstrukci, čímž zvyšuje stabilitu rakety při úderech s vysokou intenzitou.

Výrobní proces:

Každá tenisová raketa z této jubilejní série prochází ruční kontrolou, což zaručuje, že každý kus splňuje nejvyšší standardy kvality. Aby byla dosažena maximální přesnost a detail v každé raketě, byly použity speciální výrobní techniky, jako je laserové řezání a 3D tisk.

Benefity pro hráče

Babolat Pure Drive 30th Anniversary není jen obyčejná tenisová raketa. Je to nástroj, který byl navržen tak, aby na kurtu maximálně podpořil výkon svého majitele. Raketa nabízí vynikající mix rychlosti, síly a přesnosti, což je ideální pro agresivní, zkušené či závodní hráče, kteří preferují dynamický styl hry.

Jaký vliv má raketa na hru:

  • Zlepšení rychlosti a pružnosti úderů: Díky lehkému materiálu a aerodynamickému designu mohou hráči generovat vyšší rychlost míče s menším úsilím.
  • Zvýšená kontrola a přesnost: Inovativní rozložení strun a stabilní rám zajišťují, že hráči mohou lépe mířit a kontrolovat míče.
  • Komfort a snížené riziko zranění: Díky pokročilým technologiím snižujícím vibrace se zmenšuje zátěž na zápěstí, lokty a ramena.

Tenisové vybavení doplňte ikonickými bagy a batohem

Pokud přemýšlíte o pořízení této tenisové rakety, určitě se vám bude hodit i tenisový bag či batoh. Skvělou volbou v tomto případě pro vás bude tenisový batoh Babolat Pure Drive Backpack 2021, do kterého se vejdou až 3 tenisové rakety. Pro milovníky tenisových bagů na našem e-shopu máme přichystaný tenisovy bag Babolat Pure Drive X6  2021 anebo jeho větší verzi Babolat Pure Drive Racket Holder X12 2021, který obsahuje 3 samostatné komory z toho 2 thermo.

A pro ty nejmenší hráče v designu dospělých bagů Rafaela Nadala, najdete u nás juniorský bag, který nabízí úložný prostor až pro 2 rakety a veškeré vybavení potřebné k suverénnímu zvládnutí prvních zápasů.

Babolat Pure Drive 30th Anniversary je více než jen nová tenisová raketa - je to důkaz inovací a snahy značky Babolat posunout ve světě tenisu hranice možného zase o kus dál. S touto raketou, která je kulminací třicetiletého vývoje a inženýrství, se hráči mohou těšit na bezprecedentní výkonnost a užít si tak každý zápas na maximum.

Zpět na přehled novinek